Kære Medlemmer

Jeg har hertil aften formodentlig i egenskab af webmaster, modtaget en mail fra en person som skriver at vedkommende har skrevet til en kennel i DDK og beklaget, at kennelen har haft et kuld liggende under hvalpeformidling i længere tid på DDK’s hjemmeside, efter at kuldet var blevet solgt.

Jeg kan kun beklage dette, idet jeg allerede 14 dage efter hvalpene var blevet solgt, modtog en mail fra den omtalte kennel om venligst at nedtage annoncen.

Jeg har desværre ikke fået nedtaget annoncen i tide, så fejlen ligger ene og alene på mit bord, for hvilket jeg naturligvis hermed underskylder.

Annoncen er fjernet.

Med venlig hilsen
DDK Webmaster

PS. Jeg vil iøvrigt gerne opfordre alle som skal i kontakt med mig i form af webmaster på DDK, om at skrive til min mailadresse: webmaster@danskdobermannklub.dk