Hundesprog

BOG 1:

HUNDESPROG – HUND & HVALP I HARMONI

Bogen er et must for alle hundeejere også dig som er kommende hundeejer – så er du sikker på at komme godt fra start og undgå problemer.

Bogen fortæller hvorfor nogle hunde udvikler problemadfærd, og ikke mindst hvordan du undgår problemer, samt hvad skal du gøre hvis du allerede har et eller flere problemer.

Alene hjemmeproblemer, hunden trækker, hunden gør og mange andre problemer gennemgås, du får også gode værktøjer som er til at forstå.

Det er ikke en tung teoribog, men den er skrevet så du hurtigt kan komme i gang med at få løst en lang række problemer, hertil med et smil på læben.

Pris Kr.360,- inkl forsendelse og levering (levering ca. 2 dage) – Bogen vil være personligt signeret.

Som medlem af DDK gives 25% rabat send en mail til formand@danskdobermannklub.dk, så vil du straks efter få tilsendt en rabatkode, som kan benyttes ved dit køb på www.hundesprog.dk

BOG 2:

HVALPEBOG – HVALP I HARMONI – EN GOD START

Med denne bog i hånden bliver du som hvalpeejer, godt rustet til at komme igennem fasen fra omkringfarende babyhvalp til velafbalanceret og velopdragen voksen.

Bogen er delt op i 5 afsnit:

  • Det Adfærdsmæssige
  • Det praktiske
  • Hvalpens 5 aldre
  • Aktiviteter
  • Problemer & Løsninger

Denne bog bliver et sikkert og vigtigt værktøj samt opslagsværk, igennem hele din hvalps opvækst, og strækker sig fra hvalpen er 8 uger, til voksen 30 måneder gammel.

Hvis man har den første bog er der stadig nyttig information at hente i denne samt inspiration til aktiviteter, ligesom problemløsningerne supplerer hinanden.Pris Kr.365,- inkl forsendelse og levering (levering ca. 2 dage) – Bogen vil være personligt signeret.

Som medlem af DDK gives 25% rabat send en mail til formand@danskdobermannklub.dk, så vil du straks efter få tilsendt en rabatkode,  som kan benyttes ved dit køb på www.hundesprog.dk

E-BOG:

STOP DEN GØEN

Har du en hund, der gør ad alt og alle?

I denne lille mini e-bog får du korte og præcise løsninger til, hvad du skal gøre for at standse gøen..

Følger du de råd, der er i bogen, vil du mærke en stor ændring hos din hund.

Metoderne virker på alle hunde uanset alder og race.

Er du klar til at nyde roen?

Bogen er KUN på 11 sider, så du hurtigt kan overskue hvad du skal gøre for at komme igang.Pris Kr.225,- (levering pr. e-mail)

Som medlem af DDK gives 25% rabat send en mail til formand@danskdobermannklub.dk, så vil du straks efter få tilsendt en rabatkode,  som kan benyttes ved dit køb på www.hundesprog.dk

PERSONEN BAG HUNDESPROG

Karina B. Rasmussen

Hvem er jeg?

Mit navn er Karina Berit Rasmussen, og jeg er Hundelytter, Adfærdsbehandler, Hundepsykolog, Adfærdscoach, Hundetræner – ja, kært barn mange navne. Nogle vil også sige Hundeekspert. Jeg har også skrevet flere bøger om hundeadfærd, så Forfatter kan også komme på , og så er jeg Clairvoyant.

Hvad kan jeg?

Jeg har haft hunde altid; Tysk korthår, Golden Retriever og siden 1994 Dobermann, hunde som vi har trænet, udstillet og opdrættet.
Vores flok har til tider bestået af 9 voksne Dobermann.

Min interesse for adfærd, kom da vi havde problemer med den ene af vores hunde, som ikke kunne lide fremmede hunde.
Vi havde en af de store eksperter herhjemme til at kigge på hende, og der skulle klikkes, gives godbidder og sprøjtes med vand, og hun blev meget værre.
Men heldigvis fandt jeg Jan Fennell “Hundelytteren” og så ændrede vores hund sig, og når jeg kunne rette op på hende, så blev jeg nødt til at fortælle andre om det, i form af mine udgivet bøger.

Jeg har taget kurser hos mange forskellige, blandt andet også hos Svenske Roger Abrantes, men det var først da jeg fandt og lærte Jan Fennells metode, at tingene faldt på plads – det var nemlig først her jeg har lært at forstå det fantastiske væsen, vi kalder menneskets bedste ven, nemlig Hunden.

Inspireret af Hestehviskeren Monty Roberts har Jan Fennell studeret ulve og deres flok, Jan har lært af nogle af verdens bedste ulveforskere herunder bla. PHD biolog James Halfpenny, PHD Doulas Smith, biolog og forsker Dan Stahler, MS biolog Linda Thurston samt Dr. PHD Nathan Varley.
Jan er kommet frem til den her metode, som hun kalder for Amichien® Bonding. En metode som virker uanset hundens alder og race og uanset hvilket problem det drejer sig om.

Uddannelsen

Uddannelsen har jeg taget i England i 2006 og siden 2010 har jeg arbejdet fuldtids med hundeadfærdsbehandlinger.

Før det har jeg arbejdet i 21 år som flyveleder i tjenestemandsstilling i Kastrup Lufthavn, men jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg har helliget mig hundene 100% og jeg er taknemmelig for alle de skønne hunde og deres ejere jeg har hjulpet i gennem årene.
Jeg har arbejdet med alle racer, blandinger, gadehunde mm og set alle typer af problemer. Så du kan trygt henvende dig – jeg kan også hjælpe dig og din hund.

Amichien Associate Dog Listener

Grundet mit arbejde for hundene, mine gode resultater med mine kunders hunde og de gode tilbagemeldinger kunderne giver, har jeg opnået titlen Amichien Associate Dog Listener – En udmærkelse idet vi kun er 3 på verdensplan, der har den tittel.

Jeg er derfor også mentor for uddannede hundelyttere Worldwide, ligesom jeg er én af de få, der udover Jan Fennell må uddanne Hundelyttere. Jeg har således undervist på Jan Fennell’s kurser herhjemme såvel som i England og USA.

Jeg uddanner mig hele tiden og tager kurser og uddannelser også på det spirituelle plan. Jeg har også været i Yellowstone og studeret ulve og her lært af nogle af verdens førende ulveforskere.

Al denne viden omsætter jeg til fordel for dig og din hund.

Du er velkommen til at kontakte mig og få det forhold til din hund du altid har drømt om.

Besøg her min hjemmeside www.hundesprog.dk