DKK AFLYSER ALLE INTERNATIONALE OG NORDISKE UDSTILLINGER FOR RESTEN AF 2020

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default” text_font=”|600|||||||” text_font_size=”18px” hover_enabled=”0″]

Til DKK’s kredse og samarbejdende specialklubber

(kopi til DKK’s bestyrelse, udstillingsudvalg og medarbejdere)

Kære alle

Dansk Kennel Klub ser sig desværre nødsaget til at aflyse de internationale og nordiske udstillinger i resten af 2020 grundet myndighedernes seneste opdatering af retningslinjerne i forhold til Coronavirus i Danmark, som ikke kom til at følge den genåbningsplan, som oprindeligt var forventet.
Det drejer sig om de 6 internationale UNITY-udstillinger i Vejen den 4.-5.-6. september 2020, de 6 internationale UNITY-udstillinger i Ballerup den 18.-19.-20. september 2020, de 6 nordiske UNITY-udstillinger i Roskilde den 2.-3.-4. oktober 2020 – og desværre også den nordiske og de internationale udstillinger i Herning den 20.-21.-22. november 2020 (Winter Wonder Show inkl. Nordisk Vinderudstilling 2020).

Vi er meget kede af at måtte aflyse, og vi glæder os, til det igen bliver muligt at mødes til store hundeudstillinger i Danmark!

Herfra skal lyde en opfordring til alle specialklubber og kredse om at holde udstillinger og skuer resten af året – både udendørs og indendørs – inden for de rammer, som myndighederne har meldt ud.
Vi ser endvidere positivt på, at klubber med mange racer eller store racer deler deres udstillinger op, så de kan afvikles inden for det til enhver tid gældende forsamlingsforbud.

Til jeres orientering sender vi jer neden for links til DKK’s retningslinjer for afholdelse af udstillinger og skuer.

Dansk version: https://www.dkk.dk/uploads/documents/Udstilling-Events/Corona_retningslinjer_dk.pdf

Engelsk version: https://www.dkk.dk/uploads/documents/Corona_retningslinjer_eng.pdf

Vi ønsker jer al mulig held og lykke med jeres arrangementer!

Mange venlige hilsner

Dansk Kennel Klub
Udstillingsudvalget & Udstillingsafdelingen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]