Olivers Hundefoder

Olivers

Som medlem af Dansk Dobermann Klub har du nu også mulighed for at købe foder, udstyr m.m. til fantastiske priser hos OLIVERS!

Alle medlemmer af DDK får fremover 20% rabat på alt hos OLIVERS såfremt I køber via det link som I finder ved at trykke her.

Via ovenstående link skal I som medlem af DDK gå ind og oprette en profil hos OLIVERS, hvorefter man automatisk vil få fratrukket de 20% rabat ved alle køb.

Hvis du allerede er oprettet som medlem hos OLIVERS skal du kontakte deres kundeservice og orientere dem om at du er medlem af DDK for at du blive registreret korrekt og få adgang til rabatten.

 Dette er dog ikke den eneste fantastiske fordel! 

Et stort udvalg af premium hundefoder. Alt OLIVERS hundefoder har et højt indhold af kød og er sammensat af naturlige råvarer og af så få ingredienser som muligt. OLIVERS er dansk, økologisk kvalitetsfoder til hunde fremstillet af de bedste ingredienser fra naturens eget skattekammer.

Lækre godbidder til både træning og forkælelse, som din hund vil elske, hvad end det er hundegodbidder, gnaveben, hundekiks, tyggeben eller måske hundesnacks!

Et stort udvalg af hundekurve, hundesenge og tæpper til markedets bedste priser!

Bredt udvalg af reelvant udstyr, med alt fra hundelegetøj, hundedækkener, seler og aktivitetslegetøj til hunde.

Et stort udvalg af halsbånd og hundeseler.

Har du nogen spørgsmål angående OLIVERS foder, så er du velkommen til at kontakte OLIVERS Kundecenter på: 

Tlf. 43 64 13 64 eller E-mail kundecenter@olivers.dk

Kick-back ordning

Ud over de 20 % i rabat til medlemmerne af DDK har OLIVERS tilbudt, at for alle de køb som klubbens medlemmer laver hos dem i løbet af året, så vil klubben til gengæld modtage et kick back en gang om året: 15% af medlemmernes årlige indkøb.

Det vil for eksempel sige, at såfremt klubbens medlemmer har købt for 100.000 kr. eks. moms = 15.000 kr. i kick back.

Dette beløb kan enten udbetales i produkter svarende til 15.000 i vejledende udsalg som vi kan fordele som præmier til årets shows og konkurrencer eller som et økonomisk tilskud  til klubbens økonomi på 5.000 kr. kontant.

Sponsorpræmier

Gratis OLIVERS foder og/eller godbidder til en værdi af 5.000 kr. om året.

I 2022 har bestyrelsen i DDK aftalt med OLIVERS at de sponsorer en stor portion af forskellige slags godbidder som vil blive fordelt over de forskellige arrangementer som præmier, første gang ved Dansk Dobermann Cup.

Hvalpepakker til opdrættere/nye hvalpekøbere

OLIVERS har tilbudt at donerehvalpepakker (4 kg. foder) til de opdrættere som ønsker at give disse med til deres hvalpekøbere og/eller til nye hvalpeejere.

For at bestille disse skal man kontakte OLIVERS KUNDECENTER via: kundecenter@olivers.dk

Her skal man oplyse navn, telefonnummer og mailadresse på den nye hvalpeejer – dette selvfølgelig kun med hvalpekøberens godkendelse. Herefter kan man aftale nærmere om hvem hvalpepakken skal sendes til.

Bevis for medlemsskab af Dansk Dobermann Klub kan kræves fremvist når man bestiller foderet.

Motivation & deltagelse

OLIVERS vil gerne fortælle mere om deres produkter til DDKs medlemmere og har tilbudt at deltage i et medlemsarrangement en gang om året.

Redaktionelt samarbejde

OLIVERS ønsker at fortælle de gode historier om DDKs arbejde, events og lignende. De vil gerne bidrage til at udbrede kendskabet til/promovere klubben.

Klubben og dens medlemmer er derfor velkommen til at sende materiale direkte til OLIVERS såfremt de har ideer eller forslag til gode indlæg, hverefter det er aftalt med OLIVERS at de gerne stiller med egen journalist.

Alle gode ideer kan sendes enten direkte til OLIVERS via kundecenter@olivers.dk eller til de relevante medlemmer af DDKs bestyrelsen.

Dansk Dobermann Klub siger tusind tak til OLIVERS for vores nye samarbejde – vi glæder os meget til at udvikle det over de næste par år!