UniQ

UNIQ NORDIC GOLD FODER

Som medlem af Dansk Dobermann Klub har du mulighed for at købe højkvalitetsfoder hos UniQ til en meget fordelagtig pris.

Du får nemlig hele 25% rabat på det fulde sortimentet hos UniQ Nordic Gold!

Vi er i DDK bekendt med mange UniQ kunder der allerede har skiftet til UniQ, og vi har fra dem fået mange, og meget, positive tilbagemeldinger.

Du kan besøge UniQs hjemmeside ved at TRYKKE HER

Hvordan bliver jeg medlem af DDK og får 25% rabat?
Indmeld dig i DDK VED AT KLIKKE HER.

Hvordan får jeg 25% rabat når jeg er medlem af DDK?
For at få rabatten, skal du udfylde den formular som du finder nederst på denne side. Derefter vil du modtage en rabat kode som skal tastes ind på UniQ’s hjemmeside ved køb af foder.

Ved udfordringer med at få ovenstående til at fungerer kan du med fordel kontakte bestyrelsen.

Har du nogen spørgsmål angående UniQ’s foder, så er du altid velkommen til at ringe til UniQ på telefon: +45 75 33 65 05, hvor UniQs kyndige medarbejdere altid står klar til at hjælpe.

Vidste du…

at UniQ er Dansk produceret foder, fortrinsvis med Danske råvarer? At UniQ er garant for en blank pels og velfungerende mavetarme system? At det indeholder altid mindst 2 forskellige kød proteiner, og er gennemprøvet på brugshunde i mere end 30 år?! Og at UniQ faktisk er et af de mest vindende brugshundefoder gennem de sidste 20 år? 

Vidste du for øvrigt, at UniQ Nordic Gold bl.a. er produceret af økologiske råvarer? Og at sækken er lavet af et biologisk nedbrydelig materiale!? Og at UniQ ike kun producerer kvalitetsfoder, men også nogle af de bedste fodertilskud, olier m.m. på markedet?!

Uniq er ren energi og udholdenhed

Energi er kroppens brændstof.

Kroppen udvinder energi fra 3 kilder: Protein, kulhydrat og fedt Din hunds mad kan man derfor sige er helt afgørende for –  hvor langt den kører på literen og om motoren holdes fri for soddannelser.

I UniQ siger vi, at hvis du fodrer med UniQ er der ingen undskyldning for at din hund kan vinde prøver og udstillinger. Vi har gennem mange år bevist at din hund kan arbejde en hel lang dag og hurtigt restituerer sig og holder huld efter flere dagens hårdt arbejde.

Forklaring på at din hund vil arbejde bedre på UniQ er vi gennem mange år har gennemført test og justeringer i henhold til dyrlægernes seneste viden. Proteiner, kulhydrater og fedt indgår i nøje afstemte forhold:

  • Kylling og fisk giver den rigtige protein sammensætning
  • Fiskeolie, organisk og vegetabilsk fedt giver et balanceret energitilskud
  • Kulhydrater kommer fra mange kilder og er med til at sikre at der frigives energi ovre hele arbejdsdagen samt at afføringen altid er i orden

Du kan under de enkelte produkter på Uniqs hjemmeside læse mere. Men vil du have et godt råd om fordring når din hund skal yde ekstra, kan du altid ringe eller maile til Michael Nielsen på mn@uniq.dk el. 20 60 07 70

Dansk Dobermann Klub siger tusind tak til UniQ for vores fantastiske samarbejde – vi er utrolig glade og taknemmelige for Jer, Jeres produkter og den støtte I giver til klubben og alle dens medlemmere!

TILMELDINGS SKEMA TIL AT MODTAGE 25% RABAT HOS UNIQ HUNDEFODER

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.